Літературно-художній журнал «Дніпро»
Новини
Середа, 11 квітня 2012, 09:35

Бібліотека НТБ КНУТД в цьому році оформила передплату на популярний літературно-художній журнал «Дніпро» — найвідоміший та найавторитетніший літературний журнал в Україні.

Бібліотека НТБ КНУТД в цьому році оформила передплату на популярний літературно-художній журнал «Дніпро» — найвідоміший та найавторитетніший літературний журнал в Україні. Виходить українською мовою з 1927 року, має багату історію. Саме цей журнал визнав і благословив на творчість Олександра Довженка, Василя Симоненка, Ліну Костенко, Івана Драча, Василя Стуса, Евгена Гуцало, Григорія Тютюнника та інших талановитих співвітчизників.

Piccy.info - Free Image Hosting

Журнал «Дніпро» і сьогодні відкриває нові імена в українській літературі, публікує сучасні твори наших письменників, поетів, драматургів, популяризує вітчизняну літературу, виховує у громадян почуття гордості та любові до нашої країни.

Крім сучасної літератури, на сторінках журналу “Дніпро” завжди можна знайти кращі зразки української класики та світового письменства.

Це видання орієнтоване на широке коло читачів, особливо, молодь. На шпальтах журналу друкуються твори, як професійних авторів, так і початківців-аматорів. Тут можна знайти не тільки невеликі оповідання та нариси, а й достатньо об’ємні твори.

Ми радимо прочитати в перших випусках цього року детектив Ж.-К. Маке «Вампір стадіону «Болар», оповідання Катерини Волошиної «Її звали Квіткою», студентську байку Віктора Яручика «Юшка на Хортиці», «Афганські спогади» Ігоря Рубцова, а також багато іншого. В цьому журналі можна знайти як легкий гумор, так і серйозні статті.

В кожному номері "Дніпра" розповідається про певні стилі у мистецтві. В січні - про Ренесанс, в лютому - Маньєризм, в березні - Бароко, в квітні - Рококо.

Журнал «Дніпро» цікавий від першої до останньої сторінки і читається на одному подиху. Вас приємно здивує надзвичайно якісне та професійне поліграфічне оформлення журналу, яскраві ілюстрації та фоторепродукції.

Журнал ви можете запитувати на Абонементі гуманітарних та періодичних видань (ауд. 1-0179).

Переглянути журнали можна за посиланням Дніпро.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар