Вівторок, 02 червня 2015, 14:37

Електронна доставка документів (ЕДД) – сервісна послуга, яка надає можливість користувачам (як юридичним, так і фізичним особам) отримати електронну копію друкованого видання із фондів бібліотеки за допомогою мережі Інтернет.

Ви можете замовити:

  • копії окремих статей із журналів і збірників обсягом до 15 стор.;
  • копії окремих сторінок, фрагментів або розділів з книг обсягом до 15 стор.
Увага! Згідно Закону України «Про авторське право й суміжні права», замовлення приймаються тільки на репрографічне відтворення і доставку окремих опублікованих статей та уривків з опублікованих письмових творів. Копіювання документів в повному обсязі НЕ ВИКОНУЄТЬСЯ! Отримані копії дозволяється використовувати лише з метою освіти, навчання і приватного дослідження. Не дозволяється тиражувати отримані копії, відтворювати їх у будь-якій формі, окрім одноразового друку електронного файлу, передавати іншим особам або організаціям. Відповідальність за несанкціоноване використання отриманих від бібліотеки копій документів, відповідно до діючого законодавства, несе користувач.
Для отримання копії документа слід надіслати запит на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар