Літературні читання Флешмоб «Ukraine: Philosophy: Skovoroda»
Соціокультурна діяльність - Заходи
Четвер, 17 листопада 2022, 15:46

11.11.22 року у приміщенні читального залу гуманітарних та періодичних видань науково-технічної бібліотеки КНУТД пройшли літературні читання з нагоди відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди. Ініціаторами заходу стали НТБ та кафедра філософії та культурології факультету культурних і креативних індустрій.

Філософія Григорія Сковороди залишається близькою і сучасною для нових поколінь, попри те, що змінилося кілька епох. У кожній новій генерації зустрічаються люди, які сприймають світ через призму поглядів Григорія Савича: літературні читання творів українського філософа студентами КНУТД тому підтвердження.

Бібліотека КНУТД зустріла студентів книжковою виставкою видань творів Григорія Сковороди, запрошенням до читання та дослідження творчості філософа. Про унікальність та світове значення «філософії щастя» Григорія Сковороди у вступному слові розказала кандидат філософських наук, доцент Руслана Множинська, а студенти підготували наукові доклади по творчості українського філософа.

Учасники літературних читань із задоволенням підтримали флешмоб «Ukraine: Philosophy: Skovoroda» - зробили фото з особистим улюбленим висловом Григорія Сковороди.

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар