Бібліотека КНУТД відзначала Всеукраїнський день бібліотек та День захисників і захисниць України.
Соціокультурна діяльність - Заходи
Вівторок, 03 жовтня 2023, 13:24

Вихідні початку жовтня науково-технічна бібліотека КНУТД відзначала Всеукраїнський день бібліотек та День захисників і захисниць України. Два свята, які мають величезне значення не тільки для бібліотекарів, а й усіх українців.
Захищати свою Вітчизну може людина, яка знає свою мову, історію, народні традиції, культуру. Яка змалечку вчила "садок вишневий коло хати...", співала з родичами пісні. Тобто людина яка читає!
Нам, співробітникам бібліотеки, приємно відзначити, що наша підготовка до свят не пройшла марно: група Біт -1-22 студентів факультету МКТ, завітала до оновленого читального залу.
Розмова розпочалася з розповіді про найактуальнішу літературу - літературу про війну. Книги, написані учасниками бойових дій, волонтерами, письменниками, об'єднаними у книжкову виставку "Книги, які б не мали з'явитися".
Молодь цікавив оновлений читапьний зал на предмет можливості працювати та проводити свій вільний час, принцип розташування фондів, комп'ютерна зона. Студенти відвідали відділ зберігання фондів, де познайомилися з старовинними виданнями.
Науково-технічна бібліотека КНУТД завжди чекає на своїх відвідувачів . Ми працюємо заради Перемоги.
Текст Людмила Крехова

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар