Нарада керівників університетських бібліотек у науковій бібліотеці ім. М. Максимовича
Інформація - Новини
П'ятниця, 15 березня 2024, 00:00

15 березня 2024 року заступниця директорки науково-технічної бібліотеки КНУТД Тетяна Ткаченко та завідувачка відділу зберігання фондів Людмила Крехова долучились до наради керівників університетських бібліотек: культурно-просвітницька робота, яка відбулась у Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка. Було обговорено підсумки роботи мережі бібліотек закладів вищой освіти за звітний період 2023 року та акцентовано увагу на їхньому значенні, як культурно-освітніх просторів.

У рамках наради відбулась зустріч з науковою співробітницею Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського НАНУ, засновницею Інституту Леонтовича, стипендіаткою Програми імені Фулбрайта (Нью-Йорк, 2021) Тіною Пересунько. Вона є авторкою та кураторкою проєкту «Світовий тріумф Щедрика – 100 років культурної дипломатії України». Зустріч відбулась у формі презентації книги «Щедрик», що присвячена її дослідженням історії світових гастролей капели Олександра Кошиця, а разом з цим історії інтернаціоналізації «Щедрика».

У подарунок учасники зустрічі отримали книжку від авторки з автографом.

Науково-технічна бібліотека КНУТД висловлює подяку організаторам заходу Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича та автору Тіні Пересунько за організацію та проведення проєкту.


 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар