Україна відзначає 32-й День Незалежності
Інформація - Новини
Четвер, 24 серпня 2023, 08:54

Щорічно 24 серпня Україна відзначає День незалежності.

24 серпня 1991 року  в залі українського парламенту було ухвалено Акт проголошення незалежності України. Всеукраїнський референдум, проведений 1 грудня 1991 року,  90%  голосів наших співвітчизників підтвердив згоду з Актом проголошення незалежності України. З того часу, кожен рік 24 серпня ми святкуємо День Незалежності України як визначну подію, що змінила нашу національну свідомість та реалії життя.

У 2023 році Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. Навіть попри  зухвале намагання ворога зламати наш дух та знищити нас фізично,  День незалежності України є і завжди буде  надзвичайно важливим днем для українців у всьому світі. З 2014 року цей день набув ще більшої знаковості, адже волю, свободу і незалежність нам доводиться виборювати зі зброєю в руках. Кожен громадянин нашої країни розуміє ціну нашої свободи та докладає максимум зусиль заради Перемоги.

Науково-технічна бібліотека КНУТД зустрічає День незалежності з вірою у Перемогу та працює заради майбутнього нашої країни – освітянської молоді, науковців.

Шановні читачі, Українці, з Днем Незалежності всіх нас! Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Нехай наша батьківщина цвіте і розвивається. Ми українці - і пишаємося цим! Слава Україні!

Список рекомендованих джерел

 

Електронні ресурси

Інституційний репозитарій

Електронний каталог










Періодичні видання

Періодичні видання НТБ КНУТД

Періодичні видання НТБ КНУТД

Статистика


Український календар